Soren-Rislund-og-Brdr-Damp-660

KEC Comedy Show

Ølsmagning med Pladderballe Bryghus og show med

Søren Rislund & Brødrene Damp

Fredag den 28. oktober 2016 kl. 20.00

Billetpris: 250,- inkl. ølsmagning

billetknap

I 2011 etablerede Monrad & Rislund PLADDERBALLE BRYGHUS med det ædle formål at hælde øl på folket – og i øvrigt have det sjovt.

Kombinationen Pladderballe ølsmagning og et totalt komisk satire-show har til dato været rundt i landet på 4 turneer, selvfølgelig med showdelen lagt i Monrad & Rislunds kyndige hænder. Og det har alle steder været en kæmpe succes og med udsolgte huse.

Jan Monrads alt for tidlige død satte en stopper for netop denne model, men: I Pladderballe er ølglæden og hvad deraf følger helt intakt! Søren Rislund har en fakkel at bære videre. Det er derfor magtpåliggende, at smagninger og shows fortsætter!

ØLSMAGNINGEN forestås som hidtil af direktør for Pladderballe Bryghus, John Serritzlev. John causerer både indsigtsfuldt og overordentlig vittigt over øllets historie i almindelighed og forholdene på Pladderballe Bryghus i særdeleshed. Smagningen varer 40-50 min.

Andet sæt – SHOWAFDELINGEN – er i 2016 lagt i hænderne på SØREN RISLUND & BRØDRENE DAMP. Ud over Rislund på sang, snakketøj og mundharmonika, udgøres brødrene af Øyvind Ougaard på trækharmonika (kapelmester hos Monrad & Rislund gennem 33 år) samt Kalle Mathiesen på trommer og loop station. Kalle er en af landets mest alsidige og grænsesøgende (og morsomme) trommeslagere, hvis referencer tæller Søren Østergaard, Lars Hjorshøj, DR/Ramasjang samt Det kgl. Teater.

Med ovennævnte instrumentering spiller Søren Rislund og Brødrene Damp gerne al slags musik. Fra Britney Spears til Frank Zappa, fra Hans Kurt over fremmede nationers nationalmelodier til C V Jørgensen og militærmarcher, og naturligvis fra eget (omfattende) Monrad & Rislund-bagkatalog. 

Showet varer ca. 75 minutter

Videolinks:
https://www.youtube.com/watch?v=zXc-JvAVCss
https://www.youtube.com/watch?v=DoNOGzv9Hgc
https://www.youtube.com/watch?v=918y0TD5g-8